Din Mystore Demo
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Quiltegården AS åpnet dørene for første gang august 2004. Butikklokalet var den gang på kun 35-40 kvadrat, og allerede den gang var min interesse stor angående de japanske stoffene og duse tonene. I løpet av de 3 første årene holdt butikken til i disse lokalene hvor vi både arrangerte kurs og fikk besøk av sygrupper/ quiltelag! Det var svært trangt til tider, men utrolig koselig også! På 4.året flyttet Quiltegården inn i egne lokaler i Dronningensgate 23 (Trondheim), hvor vi fremdeles er, og kan boltre oss på 200 kvadrat! Stort kursrom og stort butikklokale, lager og kjøkken har vi også. Flotte rom å ha når man inviterer både til kurs og quiltecafe. Her er trivselen stor!

Jeg har reist mye med butikken rundt omkring på messer i tillegg til å besøke quiltelag,- både i nord og sør! Quiltegården har også deltatt på NQF's årsmøtesamlinger 14 ganger i løpet av de 16 årene jeg har drevet butikken. I 2008 arrangerte NQF for første gang avstemning og premiering av beste butikkstand hvor alle deltagere kunne stemme på butikken de likte best ang. service, utvalg etc. Quiltegården stakk av med 1. prisen den gang, samt 5 ganger til i løpet av årene etter og frem t.o.m 2019! Dette er utrolig koselig for meg, og jeg føler vi har klart å nå ut til våre kunder og blitt kjent for vår type inspirasjon, vårt sortiment og stil.  Tusen takk for all støtte dere har gitt Quiltegården og undertegnede!

Nå starter et nytt kapittel i historien. Nettbutikk. Det er både litt skummelt, spennende, interessant og lærerikt! Jeg føler tiden er inne for å henge oss på utviklingen og nye kjøpemønstre. Quiltegården ønsker å være en butikk som alle "kan nå", uansett hvor de bor! Jeg håper vi med dette tilbudet kan være med på å inspirere dere og bidra til enda mere aktivitet og morro med stoffer, mønstre, bøker og duppedingser!

Jeg tar gjerne imot ris/ros på mail og messenger facebook. Gi meg et lite vink når noe bør rettes på eller om noe er topp! Setter stor pris på tilbakemeldinger!

Håper der vil bruke litt tid til å bli kjent med Quiltegårdens nettbutikk! Velkommen skal dere være.

Ps! Butikken i Dronningensgate vil selvfølgelig fortsette med å holde åpent man-lørdag.

-Siw

Trykk ENTER for å søke